Navigáció

Főoldal Eseménycsoportok szerint Részletek - Agytorna kineziológia (Brain Gym) tanfolyam I.

Eseménynaptár

<< Június 2023 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Belépés


E-mail Nyomtatás

Eseménycsoportok szerint

Esemény 

Esemény:
Agytorna kineziológia (Brain Gym) tanfolyam I.
Mikor:
2014.02.15 - 2014.02.16 10.00 h - 18.00 h
Hol:
Szellemi műhely - Budapest II. Lövőház u. 29. I/3
Kategória:
Rendkívüli események

Leírás

Brain Gym (Agytorna) kineziológia tanfolyam I.


 

Számomra mindig egy csoda, hogy a Brain Gym mennyire az életről szól, és milyen egyszerűen lehet vele változtatni a mindennapi élethez való hozzáállásunkon, hogy jól érezzük magunkat, kiegyensúlyozottak legyünk, és minden képességünket ki tudjuk használni ahhoz, hogy örömből éljünk, és sikeresek legyünk.

 

A Brain Gym mozgáson keresztül fejleszti a blokkolódott képességeket, amik gátolják a tanulás sikerességét. Ezek a blokkok a látással, hallással, gondolkodással, emlékezéssel, figyelemösszpontosítással, a kézhasználattal, a teljes test mozgásának korlátaival és a dolgokhoz való hozzáállással függnek össze, melyeket a Brain Gym I. tanfolyamán tanuljuk meg egyensúlyba hozni.

A mindennapi élet problémái abból is adódnak, hogy az agy három dimenziója nincs összhangban egymással. Ilyenkor a kommunikáció, az érzelmek, a dolgok megértése, nehézkessé válik. Olyan ez, mintha az ember egy mókuskerékben pörögve folyamatosan a kiutat keresi, de a megoldást nem találja. Látja a lehetőségeket, de azok elmennek mellette, nem tudja megélni az élet örömeit, nem bízik magában, és egy idő után a félelmei veszik át az irányítást az élete felett. A Gym Brain II. tanfolyama ezekre a problémákra kínál megoldást.

 

A módszert elsősorban gyerekek részére fejlesztették ki, Dr.Paul Dennison a saját tanulási nehézségeit vette alapul és ez motiválta őt a módszer kidolgozására, melynek alapja a fiziológia, az agy működése, és a pedagógia. A gyerekekben is ugyanazok a folyamatok játszódnak le, mint bennünk felnőttekben, amikor új kihívásoknak, feladatoknak néznek elébe, legyen az iskolai tanulás, sport, beilleszkedés egy új környezetbe, vagy bármilyen olyan élethelyzet, ami alkalmazkodást igényel és stresszt okoz a számukra.

Ha megismerjük azokat a viselkedésmintákat, ahogyan reagálunk az új helyzetekre és a stresszre, másképpen fogjuk látni és értékelni gyermekeink hozzáállását és „tanulási problémáit” is. Egy új szemléletmóddal, látásmóddal tudunk nekik pozitív segítséget nyújtani abban, hogy ne az elvárások, a teljesítmény kényszer és a stressz hatása alatt tanuljanak, éljék mindennapi életüket, hanem az örömteliség, a kíváncsiság a motiváció a siker öröme adjon nekik energiát a továbblépéshez, az új dolgok megtanulásához.

A módszer folyamatosan fejlődik, terjesztik ki a mindennapi életre, hisz a látás, hallás, a pozitív hozzáállás, a kézmozgás és a test összehangolt működése, az egyensúly megteremtése alapvető ahhoz, hogy a mindennapi életben jól teljesítsünk, legyen az egy munkahely, család, iskola vagy az élet bármelyik területe.

 

A tanfolyam hossza: Brain Gym I. - 2 nap,    Brain Gym II. - 2 nap

 

A tanfolyam 4 napja alatt megtanulod:

 - az izomtesztelést, ami minden kineziológiai módszer alapja

 - megtanulod a pozitív hozzáállás, látás, hallás, kézhasználat, a teljes testmozgás és az agy három dimenziójának blokkjait egyensúlyba hozni

- megtanulod a 26 egyensúlyteremtő gyakorlatot, ami a Brain Gym alapja.

 

A tanfolyam elvégzése után a módszert magadon és másokon is alkalmazni tudod, ezáltal egy olyan lehetőséget kapsz a kezedbe, ami lényegesen megkönnyíti a magad és a környezetedben élők mindennapi életét.

A Brain Gym / Agytorna kineziológiai ágból szakvizsgát is tehetsz, és kineziológusként dolgozhatsz.

A tanfolyam elvégzéséről nemzetközileg elismert oklevelet kapsz.

Honlap: http://www.alternativegeszseg.com/brain-gym-tanfolyam

A II. tanfolyam időpontja: március 1-2

 

A tanfolyam díja: 15.000Ft/nap + a teljes jegyzet 4.000Ft

Jelentkezés: Kada Anna    Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.    0630/ 214 3625

 
Szeretettel várlak!
 
Kada Anna 
a Brain Gym/ Agytorna  kineziológia nemzetközi oktatója
 

Helyszin

Térkép
Eseménytípus:
Szellemi műhely
Utca:
Lövőház u.
Irányítószám:
1024
Város:
Budapest II. Lövőház u. 29. I/3
Megye:
Budapest
Ország:
Ország: hu

Szóljon hozzá!Rakd ki a képet